Montenegro Airlines' accounts blocked

NEWS FLASH


Montenegro Airlines' accounts have been blocked after the carrier failed to make good on a court decision for it to repay part of its debts to the operator of Podgorica and Tivat airports, according to the daily "Vijesti". In a statement, the airline said it is meeting all of its obligations towards the airport operator, noting that debts were accumulated under the former management of Zoran Djurišić, who led the company until 2013. Based on five different court rulings, Montenegro Airlines owes the operator 8.1 million euros, as well as a further 6.4 million euros, for which the two sides have concluded a debt repayment agreement.

Comments

 1. Nemjee13:00

  My guess is that this is the end. The EU already mentioned that subsidies need to end so I doubt the government can just give them the money so as to have their accounts unblocked.

  ReplyDelete
 2. Anonymous13:31

  Wizz otvara linije - Beograd Podgorica i Tivat?

  ReplyDelete
 3. Anonymous14:26

  Plaudite, amici, comedia finita est!

  ReplyDelete
 4. zasto nije objavljena vijest da je Montenegro airlines platio ratu za Embraer,prvi put poslije tri godine.Zasto nije objavljeno da su imali rekordan vikend i rast putnika?Vidim da se ova vijest od prije par dana objavljuje...Molim odgovor od strane administratora.Hvala

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous18:02

   Pretpostavljam zato sto ovo nije PR servis Montenegra Airlines. Hvaleci se da je otplacena jedna rata za avion je katastrofa i dokaz krsa, nepotizma i aljkavosi u kojoj se ova kompanija nalazi.

   PS primetio sam da se ovde vise puta pisalo o rastu broja putnika.

   Delete
  2. Pa ako nije PR servis onda ne znam sto se objavljuje ova vijest...ili po tvome losa vijest treba da se objavi a dobra ne?

   Delete
  3. Anonymous18:18

   Blokiranje racuna jednoj avio kompaniji je vrlo ozbiljna stvar i govori o katasteofalnoj politici unutar firme koja je do pre godinu dana bila gotovo potpuni monopolista na trzistu. Blokiranje racuna je mnogo bitnije nego da li si prevezao 200 putnika vise za jedan vikend u mesecu. Dzabe ti putnici ako si u takvom stanju da ti se blokiraju racuni. Mada kao sto rekoh secam se da sam ovde pre mesec dana citao o rastucem broju putnika kod YM sa sve analizom na kojim trzistima su imali najveci rast.

   Delete
  4. Druze,hvala na tvom odgovoru ali molim te nemoj da mi pises vise...pitanje je postavljeno administratorima sajta...ja govorim o selektivnosti objavljivanja vijesti a to sto mislis da je tebi bitno cuti mozda meni nije,a vijesti o kojima ja govorim su od prije 10-15 dana.

   Delete
  5. Anonymous18:34

   'Druze' jedino tebi nije bitno da su avio kompaniji blokirani racuni. Ej blokirani racuni. To sto ti se ta vest ne svidja vec bi radije citao bajke o carici Daliborki je druga stvar.

   Delete
  6. Anonymous18:35

   http://m.cdm.me/#/article/436792 http://m.cdm.me/#/article/436342 evo ako nekog interesuje...

   Delete
  7. Naravno da treba da se objavi svaka vijest kakva god da je...

   Delete
 5. Anonymous17:55

  RIP

  ReplyDelete

Post a Comment

EX-YU Aviation News does not tolerate insults, excessive swearing, racist, homophobic or any other chauvinist remarks or provocative posts with the intention of creating further arguments. A full list of comment guidelines can be found here. Thank you for your cooperation.