Niš Airport registers strong August growth

NEWS FLASH


Niš Constantine the Great Airport saw its passenger numbers grow 61.1% in August after handling 49.898 travellers. It comes on the back of Air Serbia introducing the second set of its twelve new routes from the city. The number of aircraft movements stood at 456, up 76.1%. Overall, during the January - August period, Niš Airport welcomed 251.202 passengers through its doors, an improvement of 6%.

Comments

  1. Anonymous10:34

    Next year will be extremely strong with JU flights, Malta by FR and fourth weekly to MMX by W6.

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:08

    Go Nis, you beauty!

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:56

    Rade se prilazna svetla da bi areodrom mogao da radi i nocu a sledece godine krece i izgradnja novog kontrolnog tornja.Jos da se rekonstruise terminalna zgrada i Nis polako dobija ono sto odavno zasluzuje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous13:08

      Ништа он не заслужује, добија оно што је потребно.

      Delete
    2. Anonymous13:29

      Да се разумемо, Београд који толико мрзе и пљују улаже у тај аеродром и генерално у повезаност југа са Европом. Сада је цела Јужна пруга на потезу да оправдају паре престонице и да се потруде да већина ових линија постане исплатива након 5 година. Живи били па видели шта ће бити на крају са свим тим.

      У овом тренутку попуњеност је одлична а надам се да ће се сам аеродром рекламирати по целом региону јер је потенцијал ту само је питање до које ће мере бити искоришћен.

      Delete
    3. Anonymous14:04

      Molim Vas da ne lupate gluposti. Dodatna prilazna svetla se ugrađuju za potrebe CAT I, a ne da bi mogao da radi noću. Letova ima i tokom noći....

      Delete
    4. Anonymous14:06

      Посебно INI-NUE који полази у 04.55! Али ја бих и Вас молио да се лепше изражавате и да не користите погрдне термине.

      Delete
  4. Не разумем зашто се не обнавља ентеријер терминала. Изгледа очајно и то мора да буде приоритет аеродрома у овом тренутку.
    Консолидовати непрофитне линије и субвенције државе неће бити ни потребне.
    Свака част Нишлије!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemjee13:56

      Чуо сам да је терминал унутра ужасан. Ко зна, можда чекају да виде како ће се развијати саобраћај па ће у складу са тим правити даље планове.
      Све линије из Ниша (сем Будимпеште) су крајње успешне што значи да ће се саобраћај лепо развијати и у будућности, посебно јер и Визер и Рајанер појачавају летове из Ниша.

      Познаник је летео за Болоњу пре неки дан и каже да је било 135 путника на лету што је више него феноменално.

      Delete
    2. Anonymous15:16

      +1

      Неко је овде написао да је летео из болоње и да је а лету било пуно албанаца

      Delete
  5. Anonymous17:06

    Чекајте молим вас, па они бивши рекоше да ће држава да угаси аеродром због Вансија, да држава неће ништа да улаже у опрему, да доводе Ер Србију да отера Рајанер итд кад оно баш супротно, аеродрому расте број путника, добио ИЛС, Рајанер отвара нове линије? Ко је овде луд? Где су одједном пропали у земљу они што су то говорили, њихови коментари од раније и даље постоје. Ако имају образа да се извине.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous17:28

      хахаха па нису се ни извинили за оне изјаве да Етихад купује ЈУ само због јефтине пољопривредне земље. :D
      Било је ту баш доста бисера кроз године. Требало би направити један фини колаж.

      Delete
    2. Anonymous22:36

      Dok je Vucic na vlasti AS i srpsko vazduhoplovstvo ce se i dalje razvijati i to je fajat,svidjalo se nekome ili ne. Sto se mene tice puna podrska jer AS iz godine u godinu pravi manje gubitke,pa neka ih svedu i na pozitivnu nulu bice super jer je s druge strane visestruka korist od nacionalnog avio prevoznika.

      Delete
  6. Jedino KVO niko više ne pominje od glamuroznog otvaranja za Vidovdan

    ReplyDelete

Post a Comment

EX-YU Aviation News does not tolerate insults, excessive swearing, racist, homophobic or any other chauvinist remarks or provocative posts with the intention of creating further arguments. A full list of comment guidelines can be found here. Thank you for your cooperation.