Tunisair reschedules Zagreb service for 2021

NEWS FLASH


Tunsair has rescheduled its planed new seasonal flights between Monastir and Zagreb for next year. The service was initially to launch this May and run until October but was cancelled due to the coronavirus pandemic. Flights have now been rescheduled to operate from June 2, 2021 until September 29. Services will run with the 126-seat Boeing 737-600 aircraft each Wednesday. Tunsair last operated the route in the summer of 2014. Further flight details can be found here.

Comments

  1. Anonymous14:07

    Bravo Hrvatska!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na cemu? Na tome sto ne uspijevamo zadrzati domace turiste u zemlji ili na tome sto nam nase turiste koji putuju u inozemstvo voze stranci? Na cemu od toga bravo?

      Delete
    2. Anonymous19:15

      Mozda da procitas tekst? Nova linija sa solidnim frekvencijama. Zasto ne reci bravo na ovo ako je ovo tradicija ovog bloga. Ali kako vidim Hrvatska je mnogima trn u oku na ovom blogu.

      Delete
    3. Anonymous21:32

      One weekly, very solid frequency.

      Delete
    4. @An.19.15
      Linija nije nova. JAT je imao redovne nonstop linije iz Zagreba za Cairo i Algiers. Dubrovnik Airline je letio nonstop za Tunis iz Zagreba. A da mi je, ne Hrvatska, nego Hrvatska avijacija, ovakva kakva je, trn u oku, tu ste u pravu. Zato sto bi trebala biti pet puta jaca i barem duplo kvalitetnija nego sto je. Ali, umjesto toga, stiti se uhljebnicka kompanija koja nam svima prazni dzepove a zauzvrat puni avione Lufthansi, iz Zagreba se ne moze za normalne novce nikuda jer LCC ima nije dozvoljen pristup, vec spomenuti Dubrovnik Airline sa redovnim charterom za Tunis morao je nestati kada je objavio redovne letove iz Zagreba, isto kao i Air Adriatic prije njega. Isto bi se dogodilo i Trade Air u da se usudi to najaviti. CEO Dalmatian-a pobjegao je iz Hrvatske nakon sto mu je zivot bio u opasnosti, u najboljoj mafijaskoj maniri, nakon sklopljenog ugovora o najmu aviona, unajmljenog HQ - a, objavljenog natjecaja za osoblje i pocetka prodaje karata, vrlo uspjesnog, na internetu. Koliko je Vase poznavanje avijacije, vidim iz ove jedne tjedno, "solidne" frekvencije i ako je Vama ovo ideal kako avijacija u Hrvatskoj treba izgledati, sori, meni nije,

      Delete
    5. Anonymous10:14

      Ne kažem da je ovo idealno, ali zašto ste toliko frustrirani najobičnijim komentarom "Bravo Hrvatska" kojeg ćete naći na doslovno svakom tekstu na ovom blogu. I osim toga, ne vidim kako Hrvatska može imati 5 puta više putnika nego u 2019.

      Delete
    6. Hrvatska ne moze imati pet puta vise putnika nego sto ima ali bi hrvatske aviokompanije, s naglaskom na "flag carriera" trebale imati pet puta vise putnika. One, bolje receno ona jedina OU, ima 15 % udjela u hrvatskom trzistu. Kada bi se iskoristili svi potencijali, da ne elaboriram, taj udio bi mogao narasti na 50%, a ukupni broj putnika za jos nekoliko miliona. Frustriran je mozda malo prejaka rijec, mislim da sam daleko od frustracije, ali me nervira propustena prilika da Hrvatska ima veliku i jaku kompaniju. Sto se tice ostalih ex-yu komentara, prepustam posterima iz republika o kojima je rijec da kritiziraju svoje fanboyse, prvo zato sto o situacijama van HR imam manje informacija i drugo jer ne zelim da me nitko naziva hejterom tudjeg, sto je totalno van mog mentalnog sklopa. Postovanje!

      Delete
    7. @pozdrav iz rijeke: Sorry ali netko tko navodi dalmatian.com kao primjer, uz svo duzno postovanje, nema pojma o avijaciji... O Air Adriaticu ne bih jer je sve poznato. Dubrovnik Airlines je bio zrtva samoga sebe a ne nekih najava redovnih linija iz/za ZAG...

      Delete
    8. Anonymous08:48

      Croatia Airlines da ima 50% u trzistu poput Hrvatske? Istina je da oni rade katastrofalan posao i da se kompanija treba "probuditi", ali stvarno ne znam kojom čarolijom bi oni mogli doći do 50% udjela u Hrvatskoj. Koliko znam ni Turkish u Turskoj, ni Iberia u Španjolskoj i Aegean u Grčkoj nemaju toliki udio. Niti na tržištima poput Srbije gdje je konkurencija slaba, a tržište malo, uz svakogodišnje subvencije Air Serbia nije uspjela doći do 50% udjela u Srbiji.

      Delete
    9. Anonymous08:56

      Jedino sto je vidljivo je da je tebi Srbija najveci trn u oku haha.

      Delete
    10. Anonymous08:58

      Zar nije dalmatian.hr bio kompanija bez aviona već samo s slikom A380 na kojemu je pisalo dalmatian.hr? Čisto sumnjam da je itko ozbiljan bio po pitanju te kompanije i da ju je itko ozbiljno shvaćao.

      Delete
    11. Anonymous08:59

      Anon 08:56
      Po čemu si to zaključio ako mogu pitati?

      Delete
    12. Anonymous09:03

      U tvom komentaru najvaznije da si dao primer kako u Srbiji nema konkurencije, kako se subvencionise, kao da se Croatia Airlines i Turkish ne subvencionisu, kao da je konkurencija u Zagrebu velika, kao da je konkurencija u Hrvatskoj zimi velika...

      Delete
    13. Anonymous09:12

      Nigdje nisam napisao da u Srbiji nema konkurencije...
      Nigdje nisam napisao da se Turkish ne subvencionira, jer se subvencionira...
      Nigdje nisam napisao da se Croatia Airlines ne subvencionira, dobila je 15 mil. € u 2019. + ostatak od 33 mil. € u 2020...
      Nigdje nisam napisao da je konkurencija u Zagrebu velika, jer nije, manja je negu u Splitu, Dubrovniku, Beogradu...

      Ako mogu pitati ponovo isto pitanje, jer Srbija mi nije "trn u oku", a kamoli da to primjecujem u svojem komentaru.

      Delete
    14. Anonymous09:13

      Procitaj sta si napisao ponovo

      Niti na tržištima poput Srbije gdje je konkurencija slaba, a tržište malo, uz svakogodišnje subvencije Air Serbia nije uspjela doći do 50% udjela u Srbiji.

      Pa onda procitaj sta si napisao za druge.

      Delete
    15. Anonymous09:25

      Možda to vama daje dojam da podcijenjujem srpsko tržište ili da mi je Srpsko zrakoplovstvo "trn u oku" ali to uopće ne mislim, niti mi je bio cilj da iko išta takvo pomisli. Žao mi je ako to mislite, ali ja ne vidim ništa kontroverzno u tom komentaru. U buduće ću navoditi države poput Bjelorusije i Moldavije kao primjer.

      Istina je da u Srbiji nije konkurencija toliko jaka koliko i u drugim navedenim zemljama. Na ovom blogu ste mogli pronaći kako je srpsko tržište ne baš tako veliko da bi više od 2 aviokompanije preživljele na linijama prema Oslu, Barceloni, Milanu... Tržište jest malo, omjer stanovnika i putnika niti u 2019. nije bio 1 na 1. Naravno da JU dobija subvencije svake godine pa si može priuštiti proširenje na tržištu, nove zrakoplove bez obzira na profit. Npr. Aegean, Croatia, Iberia to ne mogu jer su u EU. Mislim da su subvencije za JU opravdane jer to pomaže rastu broja turista te investicija. Jedino što mi je bio cili je reći to da je teško doći do 50% udjela u tržištu, iako dobijate novac za proširenje na tržištu koje je još uvijek slabo po pitanju konkurencije i putnika.

      Delete
    16. Anonymous09:36

      Upravo ste dokazali koliki vam je trn u oku. Uzgred za vasu informaciju, za Oslo od leta 2021 lete 3 kompanije iz Beograda, 2 za Milano i 3 za Barselonu. U isto vreme vidim da sledeceg leta nema letova iz Zagreba ni za Oslo ni za Milano, a za Barselonu lete 2 kompanije. Tako da proverite svoje informacije pre nego sto na temi o letovima Tunisair-a za Zagreb (kompanija koja uzgred leti cele godine za Beograd sa redovnom linijom) posvetite veci deo svojih komentara.

      Delete
    17. Anonymous09:59

      Možda vi to mislite, no niti mi je, niti neznam zašto bi mi bilo "trn u oku". Kada uspoređujete konkurenciju u Srbiji i Hrvatskoj ne zaboravite na Split i Dubrovnik. Samo u Splitu imate 2 dnevna komercijala leta ili više tijekom sezone prema Oslo. Od 2021. lete 3 kompanije iz Beograda, 2 za Milano i 3 za Barcelonu, no ja sam napisao ono što se pričalo o tim linijama. Većina je pričala kako toliko kompanija ne može preživljeti na tim linija. Da su Norveško i Srpsko tržiste malo za Wizz, Air Serbiju i Norvegian na tim linijama. Kako ce Wizz ispasti jer je tržiste malo, isto tako da će i u Milanu Wizz ispasti jer tržište se navodno nije promjenilo od 2014.... i to su vam komentari ne od mene nego od lokalnih komentatora u Srbiji. Po mojem mišljenju su u krivu no to ne dokazuje moje tezu da je srpsko tržište malo jer, linije s više od 2 konkurenske kompanije su rijetke a omjer puntnika i stanovnika još nije 1 na 1.

      Osim toga vi ste odlucili posvetiti dio ovog "comment sectiona" Srbiji zbog vašeg negodovanja jer sam srpsko tržište nazvao malim po konkurenciji i putnicima. Htjeli ste raspravu, dobili ste je.

      Delete
    18. Anonymous10:05

      Nisam hteo nikakvu raspravu. Samo sam hteo da vam skrenem paznju da ste veci deo svog komentara posvetili Srbiji i ako je niko nije pominjao. Zapravo hteli ste da pokazete kako je trziste malo, nekonkurentno, a nacionalni prevoznik prezivljava zbog subvenija. I to ste samo istakli za Srbiju koju opet niko nije pominjao. Ali razumem da ste to nesvesno uradili.

      Delete
    19. Anonymous10:09

      Ma sve ok. 100 ljudi, 100 čudi, 100 različitih mišljenja. Samo ne želim da iko misli da mi je Srbija "trn u oku" ili da joj želim sve najgore.

      Delete
    20. @Alen
      Vi vidite ono sto Vam se servira, nesto slicno kao sa koronom. Ajmo rec cak I da nemam pojma o avijaciji kao sto kazete, kako to da niti jedna hrvatska kompanija nije uspjela sa redovnim prometom u HR? Kako to da ni jedan start up sa ozbiljnim namjerama nije uspio? Kako to da u ZAG nema LCCa? Odgovor je vise nego jednostavan i vec sam ga napisao. A sto se tice Dalmatian-a, svojim ocima sam vidio ugovor o leasu Airbusa 320 koji su trebali biti iz Bugarske i iz BH Airlines, bio sam u poslovnom prostoru na Radnickoj cesti, a sav novac za prodane karte ljudima je vracen u roku od 10 dana. Toliko.

      @An.08.48
      Da, cak je i 50% moguce. Iako ne tvrdim da bi morali biti toliko jer trziste najbolje pokazuje tko moze i zna a tko ne. Ali, da OU nije svjesno postala feeder, da je ZAG postao hub sa kojega bi OU imala dugolinijske letove i transferirala putnike (slicno onom sto radi JU samo u puno vecem opsegu mogucem zbog iseljenistva, turizma, EU /Nato-a i zemljopisnog polozaja, da je organizirana na nacin da ima svoj charter unit koji bi radio sa obale a zimi isao u lease na juznu hemisferu, da ima svoj LCC unit koji bi zbog jeftinije radne snage i robe bio konkurentiji u odnosu na sjevernjake, kad bi se stvarno iskoristili potencijali domaceg trzista, i gradovi van ZAG bili povezani 2 ili 3 puta dnevno barem Dashem a ne 2 puta tjedno Turboletom, kad bi okosnicu flote centralne kompanije cinili 100 seater i koji bi na potpuno drugaciji nacin letjeli valove, da se bila iskoristila situacija kad je JU i BEG bio na koljenima, da se danas iskoristi situacija kada nema Adrie, da se iskoristi puni potencijal BIH, prirodno naslonjene na HR, da se iskoristio transferni potencijal Balkana, da se namjerno nisu rezali poslovi u charteru kad se on u HR najjace razvijao, OU je danas mogla imati barem 40 ako ne i 50 posto trzisnog udjela a ne sramotnih 15

      Delete
    21. @pozdrav iz rijeke: pustimo coronu koja je laz na desetu potenciju jer tome ovdje nije mjesto. Ali tvrditi da je dalmatian.com bila ozbiljna kompanija moze se samo ako se pise ironicno. Leasing ugovor? Da, i? Nitko ih nije sputavao osim njih samih: najavljivali su sve od ZAG-SPU do ZAG-SYD i to sa A380!!! Primjer sjajnog poslovnog plana! Odite si malo na Hrvatski zrakoplovni forum - imate 16 stranica o njima.... A uspio nije nitko jer su svi, ali bas svi isli sa nerealnim i/ili kretenskim planovima. Anic je propao u kratkom roku jer sa time kaj su ponudili nisu drugo ni mogli, Cvijin je dovoljno pametan da ni ne pokusa jer zna da tu nema kruha, Singer je propao iz drugih razloga (jedan od kojih je bio zamjena MD za Airbus i povlacenje Dubrovacke Slobodne Plovidbe), Air Adriatic je krivo vodjen i nikada nije ni mogao uspjeti...

      Delete
    22. Anonymous11:13

      Vi mislite da je možda moguce 50%, ja mislim da nije. Većina tržišta me tijekom sezone (kraj ožujka- kraj listobada) na obalni aerodromima, a hub sistemom iz Zagreba po toj logici bi Croatiji Airlines trebalo još barem 7 milijuna putnika da bi dostigla 50%. Adria se dugo bavila baš time o čemu vi pričate. I što su postigli? Godine gubitaka pa bankrot. Air Serbia se isto bavi time. Što su postigli? Gubitke od 10 milijuna € godišnje. Toliko o transfernom potencijalu balkana. Po mojem mišljenju OU ne bi trebala ulaziti u taj posao glumatanja nekog transfernog prijevoznika sa long haulom, transferima, jednim hubom... to je posao većih prijevoznika, a ne patuljaka koji samo gube novce na tome. Cilj ne bi trebao biti niti feedati LH, niti graditi sistem da bi se balkanci vozali preko ZAGa nego potpomagati hrvatskoj ekonomiji putem vise p2p. OU treba otvoriti vise p2p linija iz Splita i Dubrovnika, napraviti manji sustav smislenih konekcija iz Zagreba i prezivljavati od svojih novaca a ne od države.


      Delete
    23. @Alen
      Ja ne tvrdim da je Dalmatian bila ozbiljna kompanija. Ja tvrdim da Dalmatian NIJE IMAO SANSU pokazati da mozda moze postati ozbiljna kompanija. Mi u Hrvatskoj imamo puno ozbiljnih problema, neki od njih su misljenje da je Graz srediste Univerzuma, zatim poznati hrvatski jal, pa onda poriv da sudimo o stvarima o kojima smo samo culi, uglavnom traceve, te nedostatak hrabrosti za ulazak u velike poduhvate, a o politici koja ja gora nego 1950-te radije ne bih.

      @An.11.13
      Apsolutno postujem Vase misljenje da je 50,ili cak 40 posto u danasnjim uvjetima nemoguce. Zaboravljate samo jednu stvar, da OU postoji vec TRIDESET godina, i da je bilo strategije razvoja, sinergije zrakoplovnih subjekata i okruzenja bez korupcije i nepotizma, OU je danas mogla biti "prava" kompanija, a ZAG sa prometom od bar pola Beckog. Eksponencijalni rast VIE i IST nakon raspada ex-yu pokazuju da taj Balkan bas i nije toliko bez potencijala. P2P linije o kojima govorite su ono o cemu sam pisao kao LCC diviziji, a da ima long-haul potencijala govori 250000 putnika godisnje samo izmedju Zagreba i US-a, te prisustvo i najave prijevoznika sa svih kontinenata, naravno u normalno, ne-covid doba. Ali bojim se da je za sve to, pa cak i ovo o cemu Vi pricate, puno prekasno

      Delete
    24. @Rijeka: Dalmatian je itekako ima sansu pokazati da su ozbiljna kompanija. Ali nisu! Zasto? Zato jer to od pocetka nisu bili: nije bilo plana, nije bilo strategije, bilo je samo bombasticnih najava za sve i sva: od A320, preko B767 do A 380, od ZAG-SPU do ZAG-SYD... Godinama su najavljivali pocetak operacija "za Uskrs". To je vec postao "running gag"... Zakaj nisu uzeli na primjer dva Q400 i poceli sa shuttle ZAG-SPU i ZAG-DBV? Ne, nego odmah 380 i odmah za SYD... Poznati hrvatski jal? U puno stvari vam dajem pravo, ali ne u slucaju Dalmatiana... Hrabrost za ulazak u velike poduhvate? I tu vam dajem pravo, ali opet ne u vezi Dalmatiana. O politici ne bih jer njoj ovdje nije mjesto!

      Delete
    25. Zadnja recenica sve objasnjava. Upravo politika je razlog sto nam je sve naopako, ukljucujuci avijaciju. Mihajlo Cvijin je 4 godine pripremao prelaz sa Turboleta na Fokera. Da je kojim slucajem najavio redovne linije Fokerom iz Zagreba, ne bi nikada ni krenuo. Prvi trac je da je Romic svakoga Uskrsa najavljivao pocetak. To je izmisljotina, kroz svih tih 7-8 godina priprema, najava pocetka za Uskrs, prije sezone, dakle logicno, bila je ukupno TRI puta od cega je treci put zadnji, kada su karte pustene u prodaju. Takodjer je trac i neistina najava da ce ODMAH letjeti sa A380 za SYD. Long haul je bio u planu, ali ne SYD, ne A380 i pogotovu ne odmah. Ono sto je bilo izvjesno bile su linije za odredista u Njemackoj, Svicarskoj i Svedskoj za koje OU ne leti, Sofija, Prag, Milano i Larnaca. Sa A320. A Romic nije prvi, bio je prije njega i stranac sa Ivanairom i Loncar sa Air Croatiom. Nitko od njih nije poletio jer su predstavljali opasnost za OU. I Air Adriatic i Dubrovnik su pogresno vodjeni ali nisu prestali sa operacijama ranije zbog loseg vodjenja nego tek kada im je drzava=agencija =croatia airlines oduzela AOC, u obadva slucaja mjesec-dva nakon najave redovnog prometa iz ZAG. Iz istog razloga u ZAG nema LCC a..Dakle iskljuciti politiku u Hrvatskoj iz bilo kog segmenta zivota je uzimanje sa svedskog stola samo onoga sto vam se svidja. Politika koja na sve moguce nacine stiti OU je razlog zasto DLN nije poletio a tracevi, lazi i jal sa foruma samo jedan od nacina na koji se manipuliralo.

      Delete
    26. Vijest od 04.06.2006. nakoj intervjua sa Romicem: "Do početka ovogodišnje turističke sezone Hrvatska bi trebala dobiti prvu privatnu niskobudžetnu aviokompaniju, po uzoru na njemački Germanwings ili irski Ryanair. Nova zrakoplovna kompanija zvat će se Dalmatian.hr, a izravnim letovima povezivat će Hrvatsku s Australijom, SAD-om i Kanadom." - nema ni rijeci o Njemackoj, Svicarskoj, ... Btw: pocetni kapital 20 mil USD... I htjeli krenuti u drugom kvartalu 2007. U tom trenutlu (04.07.2006.) nije ni zatrazen AOC, cak stavise: u ministarstvu su za tu kompaniju culi samo iz medija..

      18.12.2007. : "Dalmatian.hr je nova hrvatska niskotarifna zrakoplovna tvrtka usmjerena na trajnu ponudu niskih cijena svojim putnicima u poslovnim i privatnim potrebama.
      Početak našeg rada predviđen je za 2008. planiramo pokretnuti domaće letove sa širenjem na europsko tržište.
      Tijekom sljedeće godine, namjeravamo započeti s niskotarifnim prijevozom na dalekim destinacijama prema Australiji, Aziji, Kanadi i SADu sa širokotrupnim zrakoplovima i ponudom ekonomske i poslovne klase na tim letovima." U tom trenutku je bilo govora samo o A320! I to za SYD!!!

      04.09.2010. "- Naš plan u prvoj fazi je da pokrenemo redovne letove na relaciji Zagreb–Beograd i Split–Beograd, sa ciljem da putnici u Srbiji presedaju za letove do SAD i Kanade. U početku ne planiramo da otvoramo predstavništva van teritorije Hrvatske. O tome koliko će biti cena karata javnost će biti obaveštena kad ove linije budu najavljene - kažu u ovom avio-prevozniku." Ovo ne bih ni komentirao

      19.01.2011. : "Nikakve papire u vezi Dalmatiana nisu još zaprimili u CCAA..."

      26.08.2011. Izvor: CH Aviation: Dalmatian (Split) is planning to launch as a low cost carrier by the end of 2011 operating both domestic and international services. It has also announced that it is considering long-haul services to the United States at a later stage.

      24.02.2013. : Kupnja dva nova A320

      Moram dalje navoditi?

      Delete
    27. Adendum jer ne mogu odoljeti: 10.06.2014 pocinju prodavati karte za letove kojio pocinju 30.06.2014. Da jos uvijek ne da nemaju AOC, nego ga nisu ni zatrazili, da nemaju niti jedan jedini avion niti posade, da nemaju prodaju, da nemaju handling agente, ... nemoram niti govoriti!!!
      24.06.2014 - dakle tjedan ana prije prvog planiranog leta sa stranie aerodroma u Hamburgu:
      About Dalmatian
      "Dalmatian is an Anglo Croatian company registered in the Republic of Croatia. All services operated by Dalmatian are provided by its airline partners on an ACMI lease basis in the interim period before the company begins flight operations with its Austrian based AOC during the latter part of summer 2014. The company also intends to apply for its Croatian Air Operators certificate (AOC) during the summer period...!

      Ne trebam niti napomenuti da do dana danasnjeg u CCAA nije stigao zahtjev za AOC od strane Dalmatiana... I kak ih je odna politika mogla sputavati???

      Delete
    28. Dragi Alene, ni ja ne mogu odoljeti napisati samo jos ovo i onda prestajem, bez obzira da li cete Vi jos nesto pisati, dapace necu vise niti otvarati ovaj clanak : Dakle Vi ili ste vrlo mladi pa ne znate kako stvari funkcioniraju ili imate dobar razlog pretvarati se da je u hrvatskom zrakoplovstvu sve fantasticno i da politika nema nikakvu ulogu i utjecaj. I opet ste ovime sto ste napisali sami sebi skocili u usta jer i sami priznajete da su operacije bile spremne i da je o njima pisano i u inozemstvu, na aerodromima na koje je DLN trebao letjeti. Priznajete da su postojali partneri, ugovori, odgovarajuce financije koje sve to mogu pratiti. Najveca boljka hrvatske politike je sistem prepun LICEMJERJA. Formalno, svi su jednaki, u praksi, neki su jednakiji. Formalno, postojali su svi uvjeti da DLN dobije hrvatski AOC. Neformalno, stavljeno je do znanja da se ni ne aplicira za AOC jer bez obzira na zadovoljenje svih kriterija isti nece biti izdan. Tome se pokusalo doskociti austrijskim AOC-om. Karte su pustene u prodaju sa zakasnjenjem upravo zbog toga. A kada je bilo ocito da ce Dalmatian ipak krenuti, Zeljko Romic dobio je prijetnju smrcu ukoliko nastavi sa projektom. I nakon toga otisao iz Hrvatske, vrativsi prije toga do zadnje lipe svojim nesudjenim putnicima uplaceni novac za karte. Toliko od mene. Postovanje.

      Delete
    29. @pozdrav: iskljucujem se iz rasprave jer mi pripisujete stvari koje nikada nisam napisao:
      Vi: " Priznajete da su postojali partneri, ugovori, odgovarajuce financije koje sve to mogu pratiti."
      Ja: "Da jos uvijek ne da nemaju AOC, nego ga nisu ni zatrazili, da nemaju niti jedan jedini avion niti posade, da nemaju prodaju, da nemaju handling agente, ... nemoram niti govoriti!!!"
      A da su >Romicu navodno prijetili smrcu, ne zelim ni komentirati!
      Postovanje

      Delete
  2. Anonymous14:56

    I don't like this.

    ReplyDelete
  3. Anonymous16:54

    Finally, we see demand for exotic destinations out of ZAG. Next flights should be to Morocco and Jordan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunis exotic destination LOL

      Delete
    2. And why Jordan???

      Delete
    3. Anonymous10:25

      Because it is the new hit.

      Delete
    4. @anonymous 10:25: Hit??? Please close the gap in my education...

      Delete

Post a Comment

EX-YU Aviation News does not tolerate insults, excessive swearing, racist, homophobic or any other chauvinist remarks or provocative posts with the intention of creating further arguments. A full list of comment guidelines can be found here. Thank you for your cooperation.